Reizen naar Broadway is een van de leukste dingen. Dit toeristengebied, dat nog steeds in hetzelfde gebied ligt als Flavour Bliss, is inderdaad erg instagramable. Het meest interessante hier is dat de atmosfeer van de Verenigde Staten erg dik is. Zo hoef je niet meer ver te vliegen om van alles te genieten.

Deze tour is nog relatief nieuw omdat hij sinds 11 oktober 2020 voor het publiek is geopend. Hoewel de toestand nog steeds een pandemie is. Bezoekers lijken echter nooit te stoppen om het te bezoeken. Het meest interessante dat toeristen hier kunnen krijgen, is om de hele structuur van het gebouw te zien.

Vrijwel alle gebouwen zijn zeer vergelijkbaar en authentiek gemaakt. Van de kleurkeuze tot de architectuur. Op deze manier voelt elke bezoeker zich in de Verenigde Staten, niet in Zuid-Tangerang.

Dit zie je ook terug aan de klassieke lampenstijl die bezoekers langs het trottoir kunnen zien. 'S Nachts zijn deze lichten zo indrukwekkend.

Als je daar een keer bent geweest, dan is er één straatnaam die het meest bekend is in alle uithoeken van de wereld, namelijk Broadway Street. Het is gelegen in de omgeving van New York. Kijk maar naar rechts en links, beginnend bij de vorm van de luifel, het raam naar de deur. het moet zelfs erg op elkaar lijken, de sfeer ook.

Als je moe bent van het lopen, kun je gaan zitten en genieten van de sfeer. Vraag niet naar netheid. Het is erg schoon en heeft op verschillende plaatsen vuilnisbakken voorzien. Toeristen zijn dus verplicht deel te nemen aan het handhaven van de netheid door het op de daarvoor bestemde plaats te dumpen.

Verschillende soorten interessante fotoplekken

Jalan-Jalan di Broadway Serasa di Amerika, Lanjut Mampir ke Cafe Gelato Ala American Dinners

In tegenstelling tot verschillende andere gebieden kost deze reis naar Broadway helemaal geen toeristen als ze wat foto's willen maken. Dus als je poseert voor een heel onderscheidend of stijlvol theater in verschillende gebouwen, is alles gratis. Vergeet dus niet een DSLR-camera van hoge kwaliteit mee te nemen.

Zodat de resultaten zeer bevredigend zijn en het verdienen om te worden opgenomen in verschillende soorten sociale media. In feite zijn er helemaal geen kosten verbonden aan het meenemen van de camera-apparatuur. Het is dus heel comfortabel om vakantie te nemen tijdens een pandemie als deze. Gezondheidsprotocollen zijn ook erg streng. Moet een masker dragen, lichaamstemperatuur controleren, om de QR-barcode te scannen.

Helaas zijn niet alle gebouwen opgeleverd. Er zijn nog verschillende gebouwen in de fase van renovatie tot de bouw. Toch zijn er nog veel interessante plekken. De beste tijd om naar deze locatie te komen is in de middag. Waar de sfeer schaduwrijk en leuk is omdat het niet te warm is.

Zolang de PSBB van deze locatie alleen geopend is van 07.00 uur tot 21.00 uur. Houd er rekening mee dat er geen drukte is. Direct foto's maken zodat de wachtrij niet te lang wordt zodat preventie optimaal kan gebeuren. Tijdens normale tijden is Broadway Street echter geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Voor degenen onder u die niet op zaterdag of zondag willen bezoeken. Want er komen veel bezoekers naar deze nieuwe tour. Better Travel to Broadway dinsdag tot en met vrijdag. Het valt niet te ontkennen dat de straten vrij smal zijn als er veel mensen zijn. Voor de foto's zijn ook niet tevreden.

Café Gelato Ala American Diners

Jalan-Jalan di Broadway Serasa di Amerika, Lanjut Mampir ke Cafe Gelato Ala American Dinners

Vergeet na het genieten van de hele omgeving niet even langs te gaan bij een van de cafés die je opvallen. De vorm is bijna gelijk aan de locatie van het restaurant in Amerika. Het café is Gelatossimo, dat bekend staat om het serveren van een brede selectie gelato die gegarandeerd heerlijk en verfrissend is.

Vanaf de plaats is het erg interessant met de dominante rode kleur en de vloer heeft de vorm van een zwart-wit schaakpatroon. Door een klassieke ventilator te gebruiken, is de sfeer erg vergelijkbaar. Voor de prijs zelf is het vrij goedkoop, slechts Rp. 30 duizend, je krijgt 2 bolletjes met een brede selectie aan smaken.

Jalan-Jalan di Broadway Serasa di Amerika, Lanjut Mampir ke Cafe Gelato Ala American Dinners
afbeelding: https://www.instagram.com/houseofoodies/

Er zijn ongeveer 18 varianten die je moet proberen. Vergeet ook niet te genieten van de Wildberry Cheese Cake waar je tong van smelt en wil er nog eens van genieten. Gelatossimo gaat niet alleen over gelato. Er is nog steeds een bijgerechtmenu dat niet minder lekker is.

Er zijn pannenkoeken, hotdogs, nacho's, koffie, thee, affogato. Voor elk wordt een prijs in rekening gebracht vanaf Rp. 25 duizend rupiah. Bijna alle menu's zijn hier heerlijk en het is gepast om na een wandeling te eten. Want een plek om rond te hangen is ook best comfortabel. Want deze huurder is behoorlijk uitgebreid. Vergeet dus niet langs te komen.

Hoe reis je naar Broadway

Na het zien van allerlei bijzondere dingen, wordt het tijd voor jou om te weten hoe je bij deze attractie kunt komen. De locatie van deze locatie is op Jl. Alam Sutera Boulevard. Pakulon, Noord-Serpong District, Zuid-Tangerang, Banten Regency. Om daar te komen, voor degenen onder u die zich buiten de stad bevinden, gaat u eerst Jakarta binnen.

Er zijn veel opties, maar het is beter om de trein te nemen. Omdat het heel gemakkelijk is en het niet nodig is om naar Tangerang te gaan. Neem gewoon de Commuter Line en u zult uw bestemming bereiken. Verder zijn er twee keuzes: een ojek nemen naar het locatiepunt van ongeveer 50 duizend mensen of ervoor kiezen om een ​​motor te huren.

Als het een huurwoning is, vergeet dan niet eerst alle vereisten in te vullen. Uitgaande van de identiteit en ook de borg. De huurprijs zelf begint vanaf IDR 75 duizend voor een volledige dag voor 24 uur. De afstand vanaf het station is ongeveer 30 minuten als er geen file is of slechts 10 km.

Als u besluit een online motortaxi te nemen. Dus bereid gewoon het geld van ongeveer Rp. 20 duizend alleen. Meestal via Jl. Mh. Thamrin Waar de toegang tot de locatie veel gemakkelijker is. Probeer na aankomst bij Flavour Alam Sutera uit te zoeken waar de toeristische plekken zijn.

De indruk van een reis naar Broadway

Jalan-Jalan di Broadway Serasa di Amerika, Lanjut Mampir ke Cafe Gelato Ala American Dinners

Het is een interessante ervaring om naar Flavour Alam Sutera, vooral Broadway, te gaan en te voelen hoe het is om in de Verenigde Staten te zijn. Voor degenen die nog nooit in New York zijn geweest, is het genoeg om naar deze plek te gaan. Want alles is heel authentiek. Zo ook Café Gelato.

Heel comfortabel met een breed scala aan smaakkeuzes. Als je nog tijd hebt, vergeet dan niet om verschillende huurders te bezoeken die een verscheidenheid aan menukeuzes bieden. Ook de Vintage Vibes area mag je hier niet missen, er is veel toffe kleding. Of ook allerlei interessante snuisterijen.

Bij Vintage Vibes zijn er ook verschillende interessante en unieke fotospotgebieden, dus wees niet gehaast om te gaan. Het achterste gedeelte is voorzien van een grastuin om te ontspannen of te genieten van de koele sfeer. Er zijn twee bomen die het nog natuurlijker maken.

Er zijn ook verschillende tafels, perfect om een ​​boek te lezen of te kletsen met vrienden. Deze plaats biedt ook verschillende interessante promo's van verschillende digitale portemonnees. Dus, mis het niet.

Genieten van de smaak van Alam Sutera is inderdaad een verplichte activiteit, vooral voor degenen onder jullie die het Tangerang-gebied bezoeken. Er zijn nog vele andere tours die bezocht kunnen worden. Wanneer gaan jij en je vrienden dan op reis naar Broadway? Voel de Sensation zoals in New York uit de eerste hand.

Reisvlog naar het nieuwste glazen terras van DiengPaket Wisata Murah

DifaWisata.com – Paket Wisata Murah tahun 2021 dengan harga terjangkau. Temukan liburan serta pengalaman yang baru bersama kami. Dengan perjalanan Private Tour Wisata Indonesia, tidak digabung dengan peserta lain, menjadikan liburan Anda lebih personal dan menyenangkan. Kami menyediakan beberapa pilihan Paket liburan murah dan program wisata sesuai budget Anda. Itinerary tour, kami sesuaikan dengan jadwal sholat & Makanan yang kami sediakan di restoran bersertifikat halal, yang menjadikan kami sebagai biro perjalan Wisata halal Indonesia.

Sumber Link: Kunjungi website

About Difa Wisata

Difa Wisata adalah Tour Operator yang berbasis di Depok, Indonesia dan memiliki tim operator hampir di seluruh Indonesia. Kami sudah terdaftar resmi sebagai CV. Difacom Solusindo. Developed by Jasa Pembuatan Website www.difacomsolusindo.com

Leave a Reply